1.  Kirkossa tai jossakin kirkkoon tai seurakuntaan liittyvässä tapahtumassa 
  2.  Ehkä jossain harrastuksessa ja jollakin kurssilla. Minua kiinnostaisi opetella purjehtimaan jossain vaiheessa (ei kylläkään tavoitteena hankkia purjevenettä, vuokrata ainoastaan). Roolipelaaminenkin kuulostaa mielenkiintoiselta. Ehkäpä jossain musiikkiharrastuksen parissa. Käyn harvemmin missään baareissa, mutta jollain bändikeikalla voisin käydä (en enää pidä festareista), mutta mieluiten kuuntelemassa jotain kristitylle sopivaa bändiä. Ehkä vapaaehtoistyössä. Punaisen ristin, Kristillisen kirkon tai muiden järjestämän vapaaehtoistyön parissa. Ehkä jollain jonkin opiston tai muun tahon järjestämällä kurssilla, kuten ruoanlaittokurssilla, purjehtimiskurssilla tai monella muulla erityisesti jonkin arjessa hyödyllisen taidon oppimiseen tähtäävällä kurssilla.
  3.  Jossakin aktiviteetissa, esim. kiipeilemässä, minigolfaamassa, keilaamassa, lenkkipolulla, joita olen joko jo aloittanut tai ainakin miettinyt. Jossain liikunnallisessa, mutta leikkimielisessä aktiviteetissa.
  4. Olen Facebookissa uskovaisten sinkkujen ryhmässä. Voisin laittaa tähän linkin siltä varalta, että joku lukee tätä blogiani ja haluaa liittyä erityisesti kristillisten uskovaisten sinkkujen ryhmiin. Mutta nimeäni en silti aio paljastaa tässä. 

    https://www.facebook.com/groups/uskissinkut/

  5. (Päivitys: En enää käytä Tinderiä) Olen myös Tinderissä, mutta en kerro tietojani kuitenkaan tässä. En ole yhdellekään miehelle viestitellyt eikä yksikään mies minulle tähän mennessä. En ole vielä tavannut ketään Tinderin perusteella (enkä nyt tällä hetkellä muutenkaan, kun on Korona). Sen perusteella, mitä tämän lyhyen Tinder-kauteni perusteella osaan sanoa Tinderistä, niin erittäin epätodennäköiseltä vaikuttaa törmätä keneenkään potentiaaliseen sen kautta. Joidenkin miesten mielenkiinnonkohteet ja/tai harrastukset ovat vaikuttaneet lupaavilta, mutta vielä ei ole kukaan oikein kokonaisuutena tuntunut edes potentiaaliselta. Suurimpaan osaan heistä, jotka ovat minun kuvaani tykkäyksen laittaneet, olen reagoinut punaisella ruksilla. Vain yhden miehen kanssa olemme olleet Tinderin mukaan match, sen perusteella, että tykkäsimme kumpikin toistemme kuvista/kuvauksista, mutta eipä mitään viestiä ole kuulunut, joten se siitä. Minusta mies tekee aloitteen ja siitä en tingi. En pidä liian ujoista miehistä, vaikka en kyllä mistään machoilijoistakaan. Minulla ei ollut vielä ilmeisesti sillä hetkellä kuvausta profiilissani, kun hän oli kuvastani tykännyt. Myöhemmin lisäsin kuvauksen. Ehkä hän ei pitänyt siitä, jos nyt koskaan edes sitä lukikaan. Ehkä hän odotti minun tekevän aloitteen keskusteluun. Jos mies ei osaa tehdä aloitetta Tinderissä sen jälkeen kun nainen on jo tykännyt hänen kuvastaan ja kuvauksestaan, niin mitä hän sitten osaa tehdä parisuhteessakaan? Ihan kai asiallinen kysymys. Ihan neulan etsimistä heinäsuovasta ja varsinkin kun suurin osa miehistä on selvästi aivan muulla kuin tositarkoituksella liikkeellä. Mutta samapa tuo. Ehkä Tinder opettaa arvioimaan vielä paremmin jopa ulkoisen olemuksen perusteella kuka ei todellakaan ole potentiaalinen mies oikeaa parisuhdetta ajatellen. Jotkut ovat elämänkumppaninsa ilmeisesti Tinderin kautta löytäneet, mutta kyllä sanoisin että kyllä siinä jo jokin kohtalo tarvitaan mukaan, jos Tinderin kautta kukaan pystyy ketään edes potentiaalista löytämään. Varsinkin, kun on tositarkoituksella itse liikkellä. Monet yhdenillanjuttua tai pettämiskumppania etsivät älyävät kyllä ilmoittaa asian rehellisesti suoraan profiilissaan, mutta kuinka moni on rehellinen?​